Veganské čokoládovo skořicové truffles

Veganské čokoládovo skořicové truffles

Suroviny

  • 1 plechovka bílé fazole
  • 1PL arašidového másla
  • 1 odměrka Vegan protein čokoláda/skořice 
  • Šťáva z 1/2 citrónu
  • 2PL javorového sirupu
  • 1PL strouhaného kokosu
  • 1PL kakaa

 

Na obalování:

 

  • 4PL mandlových lupínků
  • 4PL kokosu

 

Postup přípravy

Všechny ingredience určené na přípravu Truffles si rozmixujeme ve větším mixéru se sekacími noži na tuhou směs. Asi 3x stíráme směs, aby se pořádně promixovala. Po rozmixování ji necháme v ledničce odstát asi 10 minut.

Mezitím do misek, ve kterých budeme kuličky obalovat připravíme směsi. Do první pouze nasypeme kokos. Do druhé půjdou mandle, ale ty si nejprve rozmixujeme na konzistenci strouhanky, až potom nasypeme do misky. Můžete použít i celé mandle.

 Po odstátí v ledničce směs vyndáme a mokrou rukou tvarujeme kuličky, které obalujeme v mandlovém a kokosovém obalu. Některé nechejte i bez obalení. Jsou skvělé. 

Galerie

B2B zóna

Možnost velkoobchodní spolupráce

Doprava nad 2500 Kč zdarma

Při nákupu nad 2500 Kč máte dopravu zdarma

Referencie

Naši zákazníci sú spokojní s produktami značky Kompava

Věrnostní systém

 Poskytujeme věrnostní body při nákupu

Benefity

Odměňujeme stále zákazníky

KOMPAVA spol. s r. o., Pod Kopcem 107 , Strání 68765, +420 602 426 550, gonex@kompava.sk
Používáním těchto stránek souhlasíte s používáním cookies, které nám pomáhají zajistit lepší služby. Více info