Vánoční pečení - dort s proteinem

Vánoční pečení - dort s proteinem

MANGO můžeme využít při snaze snížit množství tělesného tuku. Zařaďte mango do svého jídelníčku hlavně do snídaně nebo na svačinu. Mango je také bohatým zdrojem přírodních vitamínů a minerálních látek prospěšných pro tělo.

Mango patří mezi nejbohatší přírodní zdroje vitaminu B6. Jeho nedostatek se projevuje nervozitou, nespavostí, nesoustředěný a depresemi.


Potřebujeme: Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt curd
150g celozrnných sušenek
3 balíčky tvarohu,
1/2 hrnku přírodního třtinového cukru,
2 hrnky ovoce
3 sáčky želatiny
1 PL kokosového oleje

 

Postup: 
1/ Sušenky rozdrtíme, ideálně v mixéru. Přidáme kokosový olej a pořádně promícháme a masu zatlačíme na dno formy, kterou jsme si jemně vymastili olivovým olejem. Směs s formou dáme na 15 minut do mrazničky.
2/ Mezitím si připravíme ovoce. Do hrnce dáme polovinu množství cukru a zahřejeme v něm ovoce. Dáme stranou, aby vychladlo.
3/ Tvaroh  smícháme s proteinem, zbytkem cukru, dáme do mixéru a  umixujeme z toho super hladký a chutný krém.
4/ Do krému s tvarohu přidáme želatinu dle návodu - aby to drželo tvar.
5/ Na  sušenky ve formě, vylijeme tvaroh.
6/ Pokud nám ovoce příliš vychladlo, opět ho ohřejeme kvůli tomu, že želatina se přimíchává do teplé směsi. Podle návodu na sáčku si uděláme s 2 sáčku želatinu.
7/ Směs ovoce pak navrstvíme na vrch a zalijeme želatinou.Dáme na noc zchladit.
 
Dobrou chuť!!!
 
Pro přípravu 1 okrouhlé dortové formy
Nutriční hodnota
100g   593kJ,   141kcal,   9,9 bílkoviny,  15,6 sacharidy,  2,5 tuky

Galerie

GONEX, s. r. o., Pod Kopcem 107, Strání 68765, +420 903 473 211, gonex@kompava.sk
Používáním těchto stránek souhlasíte s používáním cookies, které nám pomáhají zajistit lepší služby. Více info