Špaldový koláš s blumami

Špaldový koláč s blumami

Těsto:

  • 100 g špaldové mouky
  • 2 odměrky skořicového Vegan Proteinu
  • 25 g stévie
  • 300 ml polotučného mléka
  • 100 g kokosového oleje
  • 2 vejce
  • špetka sody
  • blumy

Puding:

Do misky dáme mouku, protein, stévii, sodu, vejce, olej a mléko. Pořádně promícháme až dokud nám nevznikne hladký krém, který nalejeme do papírem vyložené dortové formy. Nahoru poukládáme přepůlené blumy. Pečeme cca 20 minut při teplotě 180°C.Po vychlazení polejeme pudingem a necháme stuhnout. Ozdobíme podle vlastního vkusu a můžeme podávat.

Dobrou chuť!

Galerie

B2B zóna

Možnost velkoobchodní spolupráce

Doprava nad 2500 Kč zdarma

Při nákupu nad 2500 Kč máte dopravu zdarma

Referencie

Naši zákazníci sú spokojní s produktami značky Kompava

Věrnostní systém

 Poskytujeme věrnostní body při nákupu

Benefity

Odměňujeme stále zákazníky

KOMPAVA spol. s r. o., Pod Kopcem 107 , Strání 68765, +420 602 426 550, gonex@kompava.sk
Používáním těchto stránek souhlasíte s používáním cookies, které nám pomáhají zajistit lepší služby. Více info