Prebiotika ve stravě

Prebiotika ve stravě

Látky na bázi nevypověditelných substancí, které nesmějí  být rozloženy v horní části trávicí soustavy (od úst až po tenké střevo). 
Musí se nezměněne dostat až do tlustého střeva a tam být využity pouze určitými bakteriemi.


Chemicky se jedná o značně širokou skupinu:

1.Fruktooligo-sacharidy - inulin

2.Oligosacharidy - sacharóza, laktóza

3.Polysacharidy - vlákniny (celulóza, lignin, pektin)

Nacházejí se v ovesných vločkách, těstovinách, pšeničných otrubách, sójové mouce, černých fazolích, hrách, česnek, cibule.

B2B zóna

Možnost velkoobchodní spolupráce

Doprava nad 2500 Kč zdarma

Při nákupu nad 2500 Kč máte dopravu zdarma

Referencie

Naši zákazníci sú spokojní s produktami značky Kompava

Věrnostní systém

 Poskytujeme věrnostní body při nákupu

Benefity

Odměňujeme stále zákazníky

KOMPAVA spol. s r. o., Pod Kopcem 107 , Strání 68765, +420 602 426 550, gonex@kompava.sk
Používáním těchto stránek souhlasíte s používáním cookies, které nám pomáhají zajistit lepší služby. Více info