Nepečený jahodový cheesecake

Nepečený jahodový cheesecake

Patří k nejsilnějším potravinovým antioxidantům. Mají protizánětlivý a antibakteriální účinek. Pomáhají při léčbě jater, příznivě působí na krvetvorbu a růst buněk. Obsahují vitamín C a mangan. Podporují imunitu, pozitivně ovlivňují metabolismus, činnost nervů, tvorbu hormonů štítné žlázy. Pozor, jsou zároveň silným alergenem!
Jahody mají ochranný účinek na nervové buňky. Jeden šálek jahod účinně chrání mozek 6-12 hodin.
 

 

 

Potřebujeme:
Spodní vrstva:
1 šálek celých mandlí,
1 šálek ovesných vloček,
1/2 šálku rozmačkaných jahod,
Střední vrstva:
500g jemného tvarohu,
2 dávky přírodní sladidlo Stevia 
Vrchní vrstva:
1 šálek čerstvých jahod,
 

Postup:
1. Nejprve si připravíme spodní vrstvu. Ovesné vločky a mandle rozmixujeme na "prach". Potom do této
    směsi přidáme jahody. Směs přitlačíme na spodek misky, jako cheesecake.
2. V další misce smícháme tvaroh, přírodní sladidlo stevia a přidáme na ovesné základ.
3. Nakonec na tvarohovou vrstvu naskládáme nakrájené jahody. Můžeme polít džemem.
 
Můžete konzumovat ihned ale nejlépe chutná vychlazený.

 
Dobrou chuť! 

 

GONEX, s. r. o., Pod Kopcem 107, Strání 68765, +420 903 473 211, gonex@kompava.sk
Používáním těchto stránek souhlasíte s používáním cookies, které nám pomáhají zajistit lepší služby. Více info