Mikulášske cookies

Mikulášske cookies

Sirup ječný se sladem je přírodním sladidlem, které se vyrábí hydrolýzou ječného s využitím přirozených sladových enzymů.

Díky svému složení a nižšímu glykemickému indexu nezatěžuje slinivku. Oproti běžnému cukru nepřekyseluje žaludek (má vyšší pH) a nepřispívá k vyplavování některých minerálů z lidského organismu.



Potřebujeme:Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt barley syrup
400 g pohankové mouky
250 g kokosového tuku
3 PL BIO ječného sirupu
80 g BIO hořké čokolády
2 lžíce BIO kakaa
80 g makadamových ořechů
2 odměrky ES-sweet

Postup:Protein na objem ProteinFit 80
1/ Všechny ingredience smícháme dohromady.
2/ Přidáme rozdrcenou čokoládu a nasekané makadam ořechy. Vše spolu promícháme a dáme ztuhnout do lednice.
3/ Těsto vyjmeme a vytvarujeme malé cookies, které poklademe na papírem vyložený plech.
4/ Pečeme při teplotě 180 stupňů 15 minut.

 

Dobrou chuť!

Nutriční hodnoty

GONEX, s. r. o., Pod Kopcem 107, Strání 68765, +420 903 473 211, gonex@kompava.sk
Používáním těchto stránek souhlasíte s používáním cookies, které nám pomáhají zajistit lepší služby. Více info