Limetkový koláč s kaseinem

Limetkový koláč s kaseinem
Na přípravu koláče potřebujeme:

Základní těsto:

1 šálek mandlí (cca 200g),
15 - 20 vypeckovaných datlí (270 - 300 g),
1 polévková lžíce kokosového oleje.

 

 

 

Náplň:

3 avokáda
šťáva z 1 a 1/2 limetky
2 odměrky Micellar Casein příchuť vanilka - citron / limetka
150 ml javorového sirupu případně agáve sirup
2 polévkové lžíce kokosového mléka
1 limetka a několik lístků máty na ozdobu



Postup:
Micelárny kazeín Micellar Casein 80%

  1. Začneme se základním těstem. Mandle rozmixujeme v kuchyňském robotu nebo mixéru na menší kousky (ne na moučku).
  2. Přidáme datle, kokosový olej a pokračujeme v mixování, dokud datle nebudou rozmixované a nebudou se lepit.
  3. Těsto vložíme do dortové formy o průměru cca 18 cm a rozetřeme na tloušťku asi 1 cm. Správné těsto by mělo být husté a tuhé.
  4. Připravíme náplň - vypeckované a oloupané avokáda vložíme do mixéru. Přidáme limetkovou šťávu, javorový sirup, kokosové mléko a 2 odměrky Micellar Caseinu s příchutí vanilka - citron / limetka. Vše dobře rozmixujeme, dokud má náplň hladkou krémovou konzistenci.
  5. Připravenou náplň dáme na mandlově-datlové těsto a rozetřeme. Na 90 minut vložíme koláč do mrazáku, aby ztuhl.
  6. Po vytažení dozdobíme limetkovou kůrou a mátou.Chci koupit teď!

 

 Přejeme vám dobrou chuť :-)

GONEX, s. r. o., Pod Kopcem 107, Strání 68765, +420 903 473 211, gonex@kompava.sk
Používáním těchto stránek souhlasíte s používáním cookies, které nám pomáhají zajistit lepší služby. Více info