Dýňovo-pomerančové muffiny

Dýňovo – pomerančové muffiny

Těsto:

  • 175 g  polohrubé mouky
  • 3 odměrky pomerančového Vegan Proteínu
  • 100 g fruktózy
  • dýňové pyré z menší dýně (Hokkaido)
  • 2 vejce
  • 100 ml olivového oleje
  • 150 ml plnotučného mléka
  • 3 polévkové lžíce  pomerančové šťávy
  • 2 čajová lžička  kypřícího prášku
  • špetka bílého koření
  • špetka muškátového oříšku
  • 1 čajová lžička skořice
  • špetka soli

Krém na ozdobení :

  • 250 g mascarpone
  • 250 g nízkotučného tvarohu
  • 140 g bíleho řeckého jogurtu
  • 75 g fruktózy
  • 2 čajové lžičky nastrouhané pomerančového kúry

Hokkaido dýni pokrájíme na malé kostky, pokapeme olivovým olejem a dáme péct cca 30 minút pri teplote 180°C. Po vychladnutí rozmixujeme na hladké pyré. Smícháme mouku, protein, fruktózu, kypřící prášek, koření a sůl. Postupně vmícháme vajíčka, olej, mléko, pomerančovou šťávu a dýňové pyré. Těstem naplníme košíčky asi do 3/4. Pečeme při teplote 180°C, po cca 45 minutách zkontrolujeme špejlí, jestli jsou dobře propečené. 

Připravíme si krém. Ručním šlehačem vyšleháme všechny suroviny tak, aby byl nadýchaný a necháme ho na chladném míste odstát. Ztuhnutý krém naneseme cukrářským zdobítkem na jednotlivé muffiny. Ozdobíme pomerančovou kúrou.

Galerie

B2B zóna

Možnost velkoobchodní spolupráce

Doprava nad 2500 Kč zdarma

Při nákupu nad 2500 Kč máte dopravu zdarma

Referencie

Naši zákazníci sú spokojní s produktami značky Kompava

Věrnostní systém

 Poskytujeme věrnostní body při nákupu

Benefity

Odměňujeme stále zákazníky

KOMPAVA spol. s r. o., Pod Kopcem 107 , Strání 68765, +420 602 426 550, gonex@kompava.sk
Používáním těchto stránek souhlasíte s používáním cookies, které nám pomáhají zajistit lepší služby. Více info