Drobenkový koláč

Drobenkový koláč

Pokud se děsíte představy zdlouhavého pečení v několika fázích a kynuté těsto je vaše noční můra, jste tady správně.

 


Potřebujeme:
1 kelímek bílého jogurtu (500 g)
1 kelímek žitné mouky
3 dávky stévie nahradní přírodní - sladidlo
1 sáček kypřícího prášku
2 vejce
Drobenku:
V odlehčené verzi jen posypeme skořicí a trochou stévie, meruňky a další ovoce podle chuti.
 

Postup:
1 / Všechny suroviny smícháme a těsto rozetřeme na vymazaný a moukou vysypaný plech, nebo vyložený pečení papírem.
2 / Poklademe ovocem a posypeme drobenkou.
3 / Pečeme asi 30 minut na 180 stupňů.
Fit drobenka:
Klasickou drobenku můžeme nahradit zdravějšími verzí. Smícháme 1 dávku proteinu Kompava, jemné
ovesné vločky s medem nebo rýžovým sirupem v takovém poměru, aby nám vznikla drolivá směs.
Můžeme přidat špetku skořice. Následně nadrobíme na koláč.
 

Dobrou chuť !!!

B2B zóna

Možnost velkoobchodní spolupráce

Doprava nad 2500 Kč zdarma

Při nákupu nad 2500 Kč máte dopravu zdarma

Referencie

Naši zákazníci sú spokojní s produktami značky Kompava

Věrnostní systém

 Poskytujeme věrnostní body při nákupu

Benefity

Odměňujeme stále zákazníky

KOMPAVA spol. s r. o., Pod Kopcem 107 , Strání 68765, +420 602 426 550, gonex@kompava.sk
Používáním těchto stránek souhlasíte s používáním cookies, které nám pomáhají zajistit lepší služby. Více info