Drobenkový koláč

Drobenkový koláč

Pokud se děsíte představy zdlouhavého pečení v několika fázích a kynuté těsto je vaše noční můra, jste tady správně.

 


Potřebujeme:
1 kelímek bílého jogurtu (500 g)
1 kelímek žitné mouky
3 dávky stévie nahradní přírodní - sladidlo
1 sáček kypřícího prášku
2 vejce
Drobenku:
V odlehčené verzi jen posypeme skořicí a trochou stévie, meruňky a další ovoce podle chuti.
 

Postup:
1 / Všechny suroviny smícháme a těsto rozetřeme na vymazaný a moukou vysypaný plech, nebo vyložený pečení papírem.
2 / Poklademe ovocem a posypeme drobenkou.
3 / Pečeme asi 30 minut na 180 stupňů.
Fit drobenka:
Klasickou drobenku můžeme nahradit zdravějšími verzí. Smícháme 1 dávku proteinu Kompava, jemné
ovesné vločky s medem nebo rýžovým sirupem v takovém poměru, aby nám vznikla drolivá směs.
Můžeme přidat špetku skořice. Následně nadrobíme na koláč.
 

Dobrou chuť !!!

GONEX, s. r. o., Pod Kopcem 107, Strání 68765, +420 602 426 550, gonex@kompava.sk
Používáním těchto stránek souhlasíte s používáním cookies, které nám pomáhají zajistit lepší služby. Více info