Bylinkový kuřecí špíz - zdravá výživa

Bylinkový kuřecí špíz  - zdravá výživa

Rozdělení bylin a jejich používání při přípravě masa:

Tymián, rozmarýn - jehněčí, při králíkovi třeba s nimi zacházet trošku opatrně
Bazalka - ryby, drůbež
Petrželka - vždy a všude
Šalvěj a oregano - zvěřina
Rozmarýn, bazalka, libeček - hovězina
Česnek, tymián, rozmarýn, šalvěj - vepřovice; Při přípravě tohoto druhu masa třeba koření vždy kombinovat s cibulí nebo slaninou, protože má specifickou chuť.
Kopr - ryby, do zeleninových jídel, omáčky na studeno, jogurtové dipy při grilovačce

 

Na přípravu potřebujeme:

500g nové brambory
3PL nasekaná petrželka, máta, pažitka
6PL olivového oleje
2PL citronové šťávy
500g kuřecí prsa
1ks červená cibule
1ks červená paprika
Proteínový koktejl Wellness Daily Protein 65%1ks citron
8ks malé rajčata
2ks zelená paprika
2ks stroužek česneku
4PL olivového oleje
2PL bílý vinný ocet

Postup přípravy:
1 / Brambory vaříme ve vroucí osolené vodě po dobu 10-15minut a dáme vychladit.
2 / Smícháme bylinky, olej, citronovou šťávu, sůl a pepř do velké misky a přidáme kuře a brambory.
3 / Nakrájíme cibuli na 6 kusů a oddělíme vrstvy.
4 / Přidáme cibuli a koření na marinádu a důkladně promícháme.
5 / Smícháme rajčata, chili, česnek, ocet, olej, sůl a pepř v jedné misce.
6 / Nátahujeme kuře, brambory, paprika a cibule na 8 špejlí a jako poslední kus dáme citron.
7 / Grilujeme na střední teplotě po dobu 5-6minút z každé strany.
8 / Podáváme s Proteinovými dresinkem-Kompava a čerstvou zeleninou.

Dobrou chuť ! 


B2B zóna

Možnost velkoobchodní spolupráce

Doprava nad 2500 Kč zdarma

Při nákupu nad 2500 Kč máte dopravu zdarma

Referencie

Naši zákazníci sú spokojní s produktami značky Kompava

Věrnostní systém

 Poskytujeme věrnostní body při nákupu

Benefity

Odměňujeme stále zákazníky

KOMPAVA spol. s r. o., Pod Kopcem 107 , Strání 68765, +420 602 426 550, gonex@kompava.sk
Používáním těchto stránek souhlasíte s používáním cookies, které nám pomáhají zajistit lepší služby. Více info