Bezlepkové jarní cookies

Bezlepkové jarní cookies

 

 

 

 

 

 

 

Na přípravu 10 ks potřebujeme:

400 g neslazeného arašídového másla

2 odměrky Micellar Casein vanilka - limetka

2 hrnky bezlepkových ovesných vloček

1 hrnek BIO třtinového (melaasového) cukru

Na ozdobení lentilky

 

Postup přípravy:

Arašídové máslo smícháme s cukrem, přidáme ovesné vločky a 2 odměrky vanilkově limetkového Micellar kaseinu. Utřeme hustou masu a vytvarujeme cookies, které poklademe na plech vyložený papírem na pečení. Ozdobíme barevnými lentilkami a pečeme po dobu 15 min při 180 ° C.

 

Dobrou chuť! :-)

                                                                         


B2B zóna

Možnost velkoobchodní spolupráce

Doprava nad 2500 Kč zdarma

Při nákupu nad 2500 Kč máte dopravu zdarma

Referencie

Naši zákazníci sú spokojní s produktami značky Kompava

Věrnostní systém

 Poskytujeme věrnostní body při nákupu

Benefity

Odměňujeme stále zákazníky

KOMPAVA spol. s r. o., Pod Kopcem 107 , Strání 68765, +420 602 426 550, gonex@kompava.sk
Používáním těchto stránek souhlasíte s používáním cookies, které nám pomáhají zajistit lepší služby. Více info