Bezlepkové jarní cookies

Bezlepkové jarní cookies

 

 

 

 

 

 

 

Na přípravu 10 ks potřebujeme:

400 g neslazeného arašídového másla

2 odměrky Micellar Casein vanilka - limetka

2 hrnky bezlepkových ovesných vloček

1 hrnek BIO třtinového (melaasového) cukru

Na ozdobení lentilky

 

Postup přípravy:

Arašídové máslo smícháme s cukrem, přidáme ovesné vločky a 2 odměrky vanilkově limetkového Micellar kaseinu. Utřeme hustou masu a vytvarujeme cookies, které poklademe na plech vyložený papírem na pečení. Ozdobíme barevnými lentilkami a pečeme po dobu 15 min při 180 ° C.

 

Dobrou chuť! :-)

                                                                         


GONEX, s. r. o., Pod Kopcem 107, Strání 68765, +420 903 473 211, gonex@kompava.sk
Používáním těchto stránek souhlasíte s používáním cookies, které nám pomáhají zajistit lepší služby. Více info