Ananásovo-banánové lívance

Pohanka je známá zejména jako zásobárna rutinu, který posiluje cévy.
Potřebujeme:
100g pohankové mouky
1lyžička prášku do pečiva
1 lžička mleté skořice
1 dávka stévie
1 vejce
100ml mléka
100g čerstvého ananasu
1 banán
slunečnicový olej
bílý jogurt
javorový sirup
2 dávky ProteinFit 80-banán
Postup:

1 / Mouku vysypte do mísy, přimíchejte prášek do pečiva, skořici, cukr. Postupně za šľahávajte vejce a mléko, abyste získali hladké těstíčko. Nakonec do něj zamíchejte banán a ananas.
2 / Pánev potřete olejem, naběračkou postupně nalévejte těsto jemně přitiskněte a opékejte z obou stran do zlatova.
3 / Podávejte s jogurtem smíchaným s proteinem a na vrch poklademe ovoce a polijte ho javorovým sirupem.
2 / Pánev potřete olejem, naběračkou postupně nalévejte těsto jemně přitiskněte a opékejte z obou stran do zlatova.
3 / Podávejte s jogurtem smíchaným s proteinem a na vrch poklademe ovoce a polijte ho javorovým sirupem.
Dobrou chuť !!!