Adventní Cheesecake s pistáciemi

Adventní Cheesecake s pistáciemi

U sirupu z dřeně agáve se jedná o sladkou šťávu z tohoto kaktusu, která vytéká z listů po jejich naříznutí. Obsahuje velké množství fruktózy, menší množství glukózy a sacharózy.

Díky vysokému obsahu fruktózy má sirup z agáve všechny výhody tohoto populárního sladidla. Agávový sirup má nízký glykemický index a nezvyšuje hladinu cukru tak rychle jako med či bílý cukr.



Potřebujeme:Náhradní sladidlo ES-sweet 1:1 - Balenie: 750 g/150 dávok
200g bezlepkových sušenek
50g kokosového oleje
2 PL BIO Agávový sirup
200 g 12% zakysané smetany
500 g tvarohu
2 odměrky Micellar Caseinu vanilka-limetka
vanilkový extrakt
nasekané pistácie
1 PL kokosové mouky
2 vejce
3 limetky
2 odměrky ES-SweetMicelárny kazeín Micellar Casein 80%


Postup:
1/ Rozdrcené sušenky smícháme s rozpuštěným kokosovým olejem. Směs dáme do kulaté formy.
2/ Připravíme nádivku. Tvaroh rozmícháme s kysanou smetanou, vajíčky, přidáme bio Agávový sirup a ES-sweet na doslazení dle potřeby. Přimícháme Micellar kasein, šťávu a kůru z limetek. Když je nádivka příliš řídká přidáme kokosovou mouku.
3/ Vylijeme na sušenkový korpus a dáme do trouby. Pečeme při 180 stupních 30 minut.
4/ Po dopečení necháme koláč vychladnout a na hodinu dáme do lednice ztuhnout. Před podáváním posypeme nasekanými pistáciemi.


Dobrou chuť!

Nutriční hodnoty

GONEX, s. r. o., Pod Kopcem 107, Strání 68765, +420 903 473 211, gonex@kompava.sk
Používáním těchto stránek souhlasíte s používáním cookies, které nám pomáhají zajistit lepší služby. Více info