Adventní Cheesecake s pistáciemi

Adventní Cheesecake s pistáciemi

U sirupu z dřeně agáve se jedná o sladkou šťávu z tohoto kaktusu, která vytéká z listů po jejich naříznutí. Obsahuje velké množství fruktózy, menší množství glukózy a sacharózy.

Díky vysokému obsahu fruktózy má sirup z agáve všechny výhody tohoto populárního sladidla. Agávový sirup má nízký glykemický index a nezvyšuje hladinu cukru tak rychle jako med či bílý cukr.



Potřebujeme:Náhradní sladidlo ES-sweet 1:1 - Balenie: 750 g/150 dávok
200g bezlepkových sušenek
50g kokosového oleje
2 PL BIO Agávový sirup
200 g 12% zakysané smetany
500 g tvarohu
2 odměrky Micellar Caseinu vanilka-limetka
vanilkový extrakt
nasekané pistácie
1 PL kokosové mouky
2 vejce
3 limetky
2 odměrky ES-SweetMicelárny kazeín Micellar Casein 80%


Postup:
1/ Rozdrcené sušenky smícháme s rozpuštěným kokosovým olejem. Směs dáme do kulaté formy.
2/ Připravíme nádivku. Tvaroh rozmícháme s kysanou smetanou, vajíčky, přidáme bio Agávový sirup a ES-sweet na doslazení dle potřeby. Přimícháme Micellar kasein, šťávu a kůru z limetek. Když je nádivka příliš řídká přidáme kokosovou mouku.
3/ Vylijeme na sušenkový korpus a dáme do trouby. Pečeme při 180 stupních 30 minut.
4/ Po dopečení necháme koláč vychladnout a na hodinu dáme do lednice ztuhnout. Před podáváním posypeme nasekanými pistáciemi.


Dobrou chuť!

Nutriční hodnoty

B2B zóna

Možnost velkoobchodní spolupráce

Doprava nad 2500 Kč zdarma

Při nákupu nad 2500 Kč máte dopravu zdarma

Referencie

Naši zákazníci sú spokojní s produktami značky Kompava

Věrnostní systém

 Poskytujeme věrnostní body při nákupu

Benefity

Odměňujeme stále zákazníky

KOMPAVA spol. s r. o., Pod Kopcem 107 , Strání 68765, +420 602 426 550, gonex@kompava.sk
Používáním těchto stránek souhlasíte s používáním cookies, které nám pomáhají zajistit lepší služby. Více info