Drobenkový koláč 26. 02. 2015

Pokud se děsíte představy zdlouhavého pečení v několika fázích a kynuté těsto je vaše noční můra, jste tady správně.

 


Potřebujeme:
1 kelímek bílého jogurtu (500 g)
1 kelímek žitné mouky
3 dávky stévie nahradní přírodní - sladidlo
1 sáček kypřícího prášku
2 vejce
Drobenku:
V odlehčené verzi jen posypeme skořicí a trochou stévie, meruňky a další ovoce podle chuti.
 

Postup:
1 / Všechny suroviny smícháme a těsto rozetřeme na vymazaný a moukou vysypaný plech, nebo vyložený pečení papírem.
2 / Poklademe ovocem a posypeme drobenkou.
3 / Pečeme asi 30 minut na 180 stupňů.
Fit drobenka:
Klasickou drobenku můžeme nahradit zdravějšími verzí. Smícháme 1 dávku proteinu Kompava, jemné
ovesné vločky s medem nebo rýžovým sirupem v takovém poměru, aby nám vznikla drolivá směs.
Můžeme přidat špetku skořice. Následně nadrobíme na koláč.
 

Dobrou chuť !!!

Benefity

Výroba splňuje nejpřísnější evropské směrnice - systém řízení jakosti dle ČSN EN ISO 22000:2005 a kontrolní systém HACCP. Při nákupu výrobků v našem e-shopu poskytujeme zákazníkům věrnostní body, dopravu zdarma nad 100 EUR a rychlé dodání, nakolik jsme výrobcem produktů.

Odborné poradenství

Našim produktům rozumíme a proto vám umíme nabídnout odborné informace a poradenství v článcích, recenzích a videích. Samozřejmě vám radi zodpovíme na vaše dotazy spojené s užíváním našich výrobků tak, aby ste byli maximálně spokojeni.

headline-3-obrazek

Kompava Sponzoring

Naše výrobky používají profesionální i hobby sportovci  sportovních odvětví, jsou s nimi maximálně spokojeni a důvěřují jim. Sponzorujeme nejen samostatných sportovců - ať už z kulturistiky, silového trojboje, triatlonu, cyklistiky, volejbalu, vodních sportů, ale i sportové kluby.